Mijn professionele bucket list

Dames en heren, appelen en peren, boeren en boerinnen, het shooten kan weer beginnen! Na vier maanden geen fotoshoots georganiseerd te hebben, wordt het dringend tijd om daar verandering in te brengen. Ik heb de komende weken veel tijd en nog veel meer zin om een hele hoop ideeën uit te werken, die ik voor het gemak hieronder heb opgelijst. Nu moet ik toegeven dat het niet alleen uit zin, maar ook uit noodzaak is – alleen is dat voorlopig nog een beetje geheim…

• CHAIR CHAUDE •

Moodboard: https://www.pinterest.es/natensphotography/chair-chaude/
Portfolio: https://kiliennatensphotog.wixsite.com/kiliennatens/project

Zoals je ondertussen wel zou moeten weten, ben ik nooit van plan geweest om het voor dit project maar bij één shoot te houden. Het zou je dan ook niet mogen verbazen dat ik ondertussen de volgende shoot alweer aan het inplannen ben – goed nieuws dus. Maar het zou je evenmin mogen verbazen dat ik nog steeds op zoek ben naar modellen van alle vormen (in elke zin van het woord die je maar kan bedenken) en dat er dus nog plek vrij is voor JOU – nog beter nieuws dus!

CRITERIA? Geen enkele!

• COUPLE •

Moodboard: https://www.pinterest.es/natensphotography/couple/
Portfolio: https://kiliennatensphotog.wixsite.com/kiliennatens/couple

Als iemand me zou dwingen echt een favoriet genre uit te kiezen, dan zou dat – na portretfotografie natuurlijk – misschien wel koppels zijn (of misschien ook niet, laten we hopen dat niemand me ooit dwingt zo’n hartverscheurende keuze te maken). Helaas heb ik in al die jaren nog maar vier koppels kunnen fotograferen, en daar wil ik dringend verandering in brengen! Maar ik zou mezelf niet zijn als ik mezelf daarin niet een beetje zou uitdagen, of wel? Daarom zou ik zo’n shoot graag binnen houden, voor dat gezellig “in home”-effect.

CRITERIA? Een hetero- of homoseksueel (of alles wat daar tussenin ligt) koppel met een chille uitstraling en een chille stek om de shoot te laten doorgaan.

• FAMILY •

Moodboard: https://www.pinterest.es/natensphotography/family/
Portfolio: https://kiliennatensphotog.wixsite.com/kiliennatens/family

Je zou het me misschien niet nageven, maar ik vond het eerlijk gezegd heerlijk om een shoot te kunnen doen van een gezin met (jonge) kindjes: onvoorspelbaar, spontaan en speels zijn immers de ideale factoren voor de meest verrassende foto’s. Ouders maken sowieso al foto’s van hun kleine spruit in elke – maar dan ook echt élke – fase van hun leven, en dat ze daarvoor hun vertrouwen in mij stellen, was een hele eer. Absoluut voor herhaling vatbaar, dus!

CRITERIA? Ouder(s) met kindjes die jong genoeg zijn om de shoot spannend te houden, maar oud genoeg dat er wel degelijk iets aan te zeggen valt. 😉

• HORSES •

Moodboard: https://www.pinterest.es/natensphotography/horses/

Om nog nooit op een paard gezeten te hebben (schande voor een dierenvriend als ik, nietwaar?), heb ik wel een voorliefde voor die majestueuze beesten; zeker wanneer ze gefotografeerd worden. Van zulke foto’s gaan immers zo’n kracht en zo’n fragiliteit tegelijkertijd uit, dat mijn vingers al beginnen te kriebelen bij het idee ook zulke beelden te kunnen schieten. Aangezien ik nog niet de kans heb gekregen om met dieren te werken, ben ik eens zo enthousiast om deze uitdaging aan te gaan.

CRITERIA? Personen met een paard (duh) waarmee we tot op een open plek zoals een weide kunnen gaan. Een lange, in-de-wind-wapperende jurk is een bonus.

• MIRROR •

Moodboard: https://www.pinterest.es/natensphotography/mirror/
Portfolio: https://www.instagram.com/p/BXa0M5ZA4sA/

Wie mijn werk al sinds het begin op de voet volgt, weet dat ik al eerder foto’s met spiegels heb gemaakt – en dat het resultaat daarvan met veel enthousiasme werd onthaald. Nu zijn die foto’s al enkele jaren oud en wordt het tijd voor een next leven remake, en die zie ik groots. Het zou dan ook fantastisch zijn om deze editorial like shoot te laten doorgaan op een megavette locatie, met een megavet team van MUA(H) en stylisten. Ik ben dus niet alleen op zoek naar modellen om mee samen te werken, hier… 😏

CRITERIA? Model met een stoere uitstraling, goede poses en liefst enige ervaring.

• SHADOWS •

Moodboard: https://www.pinterest.es/natensphotography/shadows/
Portfolio: https://www.instagram.com/p/Bh4PPmdFRIw/

Ah, nog zo’n shoot die al enige tijd op mijn bucket list staat, maar die ik jammer genoeg nog niet tot uitvoering heb kunnen brengen: een shoot met schaduwen, maar dan binnen. Mijn studio begint stilaan vorm te krijgen, en het zou zonde zijn om hem niet optimaal te benutten. Binnen kunnen we het licht immers volledig naar onze hand zetten, en ik zie het volledig zitten om nog eens wat experimenteler aan de slag te gaan. Mocht ik daarbij kunnen samenwerken met een creatief – en ietwat geduldig – model, dan kan dat niet anders dan geweldige foto’s opleveren!

CIRTERIA? Model met een lieve uitstraling en een mooi gezicht – ervaring is niet vereist.

Ben of ken jij de geschikte persoon om deze ideeën mee uit te werken? Voldoe je aan de criteria, waarvan de belangrijkste een enorme portie goesting is? Wachtte je nog op het ideale moment om eens voor de lens te kruipen en daar prachtige foto’s aan over te houden? Dan is dit je kans! Contacteer me voor meer (geheel vrijblijvende) informatie via een van de volgende kanalen:

Dames en heren, ik heb de tijd en vooral de goesting om de komende maanden heel wat shoots in te plannen, want ik heb een hoop schade in te halen, maar dat kan ik niet alleen; daarvoor heb ik echt JOUW hulp nodig! Dus laat deze prachtige kans alsjeblieft niet schieten, want je weet nooit wanneer er zich nog eens zo eentje voordoet…

Liefs,
Kilien

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

2 gedachten over “Mijn professionele bucket list

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: