Boodschap van algemeen nut

He kanjer!

Deze post is speciaal voor jou. Voor de lezer die al vier maanden trouw mijn gezever aanhoort. Voor de lezer die stiekem al iets opgestoken heeft van mijn tips. Voor de lezer die zich maar al te vaak herkent in mijn verhalen. Voor de lezer die gewoonweg geniet van mijn vlotte pen. Eigenlijk ben jij degene die hier eens wat credits verdient, en niet ik!

Meer dan vier maanden geleden startte ik deze blog, in de eerste plaats om mijn vrienden en familie op de hoogte te houden van mijn avonturen op Erasmus. Maar al snel ontdekte ik dat ik nog zoveel meer met de wereld wilde delen, en dat dit ieniemienie stukje internet daar best een geschikt platform voor bleek te zijn.

Zo heb ik je al meer dan vier maanden op de hoogte gehouden van mijn leven in Frankrijk, mijn ‘carrière’ als fotograaf, maar ook en vooral van mijn tips over vegetarisme, feminisme, activisme, mental health en body positivity – want blijkbaar vind jij het even belangrijk als ik om het taboe rond deze onderwerp gewoon keihard te doorbreken.

In de afgelopen maanden heb ik dan ook geregeld berichtjes gekregen van mensen die me wilden steunen wanneer ik het moeilijk had, die zichzelf herkende in wat ik hier allemaal zit te vertellen, die het belangrijk en moedig vinden om met zoveel eerlijkheid en gemak over zo’n moeilijke onderwerpen te schrijven. Dankjewel daarvoor. Jullie herinneren me eraan waarom ik hiermee begonnen ben, en vooral waarom ik hier nog lang mee wil blijven doorgaan.

Maar dat zal dan toch niet voor nu zijn. Zoals jullie elke week op de voet hebben kunnen volgen, heb ik er een bewogen Erasmus opzitten. De komende maand zou ik dan ook graag gebruiken om mijn schade thuis wat in te halen door meer tijd met mijn familie door te brengen – en door mijn kleine zus weer een beetje te gaan pesten.

Denk niet dat ik je zal vergeten, integendeel! De komende tijd wil ik ook graag nadenken over nieuwe, verfrissende content, die je hopelijk nog meer zal bevallen. Maar om mijn content nog meer op jouw noden en wensen af te kunnen stemmen, heb ik dus jouw hulp nodig, duh. Mocht je al enkele van deze vragen beantwoorden, dan zou ik je al eeuwig dankbaar zijn!

 1. Hoe geregeld lees je mijn blog?
 2. Hoe ben je op mijn blog terechtgekomen? Facebook, Instagram, vrienden, etc.?
 3. Vind je dat ik nieuwe posts te veel of te weinig aankondig op sociale media?
 4. Welke onderwerpen lees je wel/niet graag? Fotografie, lifestyle, etc.?
 5. Welk soort posts lees je wel/niet graag? Getuigenissen, tips and tricks, etc.?
 6. Welke onderwerpen zou ik nog eens moeten aankaarten volgens jou?
 7. Vind je de blog overzichtelijk, goed leesbaar?
 8. Wat zou je ervan denken mocht ik mijn wekelijkse post over Erasmus vanaf nu vervangen door een wekelijks hoofdstuk uit een zelfgeschreven kortverhaal?
 9. Vind je het gemakkelijk om me te bereiken om over de posts te praten?
 10. Hoe kan ik je nog meer bij mijn blog betrekken?
 11. Heb je nog andere vragen of opmerkingen over eender wat?

In ieder geval al een miljoen keer bedankt voor je reacties op wat ik hier allemaal met jullie deel. Vergeet niet dat deze blog zonder jou niet meer zou zijn dan dat ieniemieni stukje internet, en daarom wil ik jou zoveel mogelijk betrekken in wat ik hier allemaal doe. ❤

Liefs,
Kilien

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: