d o m i n i c a l

Op een zonnige zondagnamiddag trokken mijn zus en ik – na allebei hard gewerkt te hebben in de bakkerij – naar onze overgrootmoeder voor een kopje welverdiende koffie.  Kwam het even mooi uit dat ik daar mijn studio heb: zij had dringend nood aan nieuwe foto’s, ik aan nieuwe shoots waarin ik mijn creatieve geest nog eens de vrije loop kon laten. Eventjes geen commissions waarmee ik mijn modellen tevreden stel, maar personal projects waarmee ik vooral mezelf tevreden stel. Ik kan wel zeggen dat dat is gelukt, maar oordeel vooral zelf!

Oh, kleine side note: zoals jullie weten, zal ik niet langer actief zijn op Facebook en Instagram, ook al waren dat de platformen bij uitstek waarop jij ook je steentje aan mijn werk kon bijdragen, onder andere door me te laten weten wat je daarvan vindt. Maar niet getreurd, ook op mijn blog kan dat dus! Wanneer je op een individuele foto klikt, kan je heel gemakkelijk een like of een reactie achterlaten. Ik ben benieuwd of jullie ook zo tevreden zijn als ik!

Liefs,
font

P.S.: Stay tuned, er staan nog enkele heel veelbelovende projecten op de planning…

dsc_0018dsc_0193dsc_0066dsc_0014dsc_0042dsc_0063dsc_0092dsc_0138dsc_0087dsc_0262dsc_0240dsc_0242dsc_0251dsc_0280dsc_0311dsc_0365

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: