p r i s m e

Klaar voor een confession? Eén van de redenen waarom ik voordien zoveel op locatie werkte, was omdat ik bang was van studioshoots; alleen maar omdat ik niet wist hoe ik binnen mijn lichten en instellingen moest aanpassen om technisch geslaagde foto’s te maken. Tot ik de schande daarvan inzag, en besloot dat het hoog tijd werd om daar eens iets aan te doen – dus trok ik keer op keer mijn studio in met een bende geduldige proefkonijnen.

En van die groep proefkonijnen maakte ook Gaëlle uit, een prachtig powerwijf waarmee ik eerder al samenwerkte, onder andere voor Chair Chaude. Voor de eerste keer had ik haar voor mij alleen, en wat was me dat een plezier! De shoots liepen van een leien dakje – wat verwacht je dan van een model dat bij drie (internationale!) agencies ingeschreven is – net als de gesprekken tussendoor. Een fotograaf met een blog en een model met een Instagrampagina die dezelfde ideeën delen over body positivity, zelfvertrouwen en girl power, dat vraagt toch om een samenwerking! Wat zouden jullie ons willen zien doen?

Liefs,
font

P.S.: Laat gerust een reactie achter op je favoriete foto! Ik heb je mening namelijk nodig. Waarom? Dat is voorlopig nog geheim… Stay tuned!

dsc_0179dsc_0405dsc_0376dsc_0358dsc_0315dsc_0273dsc_0190dsc_0155

 

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

2 gedachten over “p r i s m e

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: