m a t r i a r c h e I

Na een zoektocht naar inspiratie die maandenlang duurde, begonnen mijn vingers onwaarschijnlijk te kriebelen om nog eens een project op poten te zetten waarin ik mijn creatief ei volledig kwijt kon. Gelukkig duurde de zoektocht naar een geschikt model net iets minder lang: vanaf het begin wist ik meteen dat Aster hiervoor gemaakt was, want dat had ze al eens bewezen (weet je nog dat we eens om vijf uur erop uitgetrokken zijn om foto’s te gaan maken bij zonsopgang?)

En boy, wat heeft ze mijn vermoedens bevestigt! Van meet af aan ging Aster in al haar enthousiasme mee op zoek naar de perfecte locatie, styling, attributen. Al snel werden onze twee hoofden te klein voor alle goede ideeën die eruit vloeiden, en besloten we op zoek te gaan naar een stylist/make-up artist én een assistent om ons te vervoegen. En zo trokken we met z’n vieren naar Cap Gris Nez in Frankrijk…

Liefs
font

P.S.: Stay tuned als je nieuwsgierig bent naar meer verhalen van hoe de shoot is verlopen én meer foto’s die daar dan uit zijn vooruitgekomen…

DSC_0105DSC_0110DSC_0121DSC_0138DSC_0196DSC_0214DSC_0227DSC_0236

Een gedachte over “m a t r i a r c h e I

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s