m a t r i a r c h e II

Gewapend met koffers – veel koffers – vol outfits waar al hard over nagedacht was (thanks Aster!), vol make-up om de looks te vervolledigen (thanks Lander!), vol rookbommen om de foto’s nóg meer schwung te geven (thanks Ben!) trokken we in onze rijdende glam van (lees: een Renault Espace) naar Cap Gris Nez, in het noorden van Frankrijk. Het rotsenstrand daar leek ons de perfecte locatie om een hele dag ongestoord prachtige plaatjes te schieten – en rookbommen af te steken.

Daarom wil ik, voor ik verderga, even de tijd nemen om deze fantastische crew nóg eens in de bloemetjes te zetten en te bedanken; omdat ze zot genoeg waren om in mijn idee mee te gaan, omdat ze bereid waren een hele dag naar Frankrijk te trekken, omdat er zo’n leuke vibe hing, omdat ze zoveel van zichzelf in de shoot hebben gestoken en op die manier mee gezorgd hebben voor het resultaat, omdat ze me zo geholpen hebben en – misschien nog wel het meest – omdat ze de hele dag de kou hebben getrotseerd. Lieve, lieve mensen: zonder jullie zou dit nooit hetzelfde zijn geweest. ❤

Liefs,
font

P.S.: Je weet nu al iets meer over de praktische kant van de shoot, maar hoe zit het met de inhoudelijke kant? Wat is nu eigenlijk het verhaal achter deze hele shoot? En zijn er nog meer van die fantastische foto’s te bekijken? Reken maar van yes! Stay tuned

DSC_0249DSC_0259DSC_0262DSC_0274DSC_0401DSC_0421DSC_0422DSC_0441

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: