m a t r i a r c h e III

matriarche [matʀijaʀʃ] nom féminin: Femme qui joue un rôle décisionnel prépondérant au sein d’une communauté.

En dat sluit dan weer naadloos aan bij de ideeën die Aster en ik delen en wilden overbrengen. We wilden een krachtige vrouw portretteren die een voorbeeld kan zijn. Die ongezonde en onrealistische verwachtingen (letterlijk) aan haar laars lapt. Die anderen niet afbreekt, maar opbouwt. Die niet alleen leert hoe ze zichzelf moet aanvaarden, maar ook en vooral hoe ze zichzelf graag moet zien.

Ik hoop maar één ding: dat de kracht die van deze foto’s – en van deze vrouw – afspat, bij je binnenkomt. Dat die kracht in jou mag groeien. En dat wij, krachtige vrouwen, samen kunnen komen om elkaar en anderen te tonen wat we eigenlijk in ons mars hebben. Spoiler alert: dat is veel meer dan we zelf denken. Een gewaarschuwd man is er immers twee waard – en neem dat deze keer maar letterlijk.

Liefs,
font

P.S. Wat vind jij nu eigenlijk van deze reeks? Een reactie achterlaten kan niet alleen onderaan deze post, maar ook onder elke individuele foto!

DSC_0515

DSC_0555DSC_0622DSC_0652DSC_0699DSC_0726DSC_0901DSC_0907

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

3 gedachten over “m a t r i a r c h e III

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: