b r u y è r e

De afgelopen jaren heb ik al heel wat shoots gedaan, maar eentje daarvan stak er voor mij met kop en schouders bovenuit, zowel wat het proces als wat het product betrof: die keer dat ik met Aster nog voor zonsopgang naar de Kesselse Heide trok. Zeker omdat ik net een nieuwe camera heb gekocht, die nog eens uitgetest moest worden op locatie, stond ik te popelen om nog eens naar een heide te trekken – zeker wanneer het met zo’n kanjer als Julie is.

Julie en ik leerden elkaar kennen tijdens Chair Chaude. Aangezien ze zichzelf toen een eerste keer, letterlijk en figuurlijk, heeft blootgegeven, ging dat deze keer eens zo vlot. Of ze in haar ondergoed tussen de grassen wilde kruipen? Zonder aarzelen! Het vertrouwen dat we beiden in deze samenwerking hadden, heeft dan ook geresulteerd in deze prachtige reeks – misschien wel mijn favoriete tot nu toe.

Liefs
Font

DSC_1646DSC_1695DSC_1836DSC_1882DSC_1891DSC_1909DSC_2024DSC_2074DSC_2122DSC_2192DSC_2237DSC_2350

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

2 gedachten over “b r u y è r e

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: