p r i m o r d i a l

Sinds kort maak ik deel uit van een team van fotografen die binnen de MIJNLEUVEN mediacrew de nieuwkomers een antwoord zullen verschaffen op al hun fotografievragen: Bavo (evenementenfotograaf), Bram (studiofotograaf), Jurian (reisfotograaf) en ikzelf (documentaire-fotografe) zullen binnenkort onze kennis, ervaring en krachten bundelen – maar voor we die op anderen loslaten, lieten we die los… Op elkaar.

Samen met een prachtig model en een getalenteerde make-up artist trokken we naar Heverleebos voor een shoot bij zonsondergang. Ik heb nog niet dikwijls de kans gekregen om met andere fotografen of met een heel team van een fotograaf, model, make-up artist én assistent te werken; normaal gezien is het gewoon mijn model en ik. Wat denk jij: zal ik vaker gestylede shoots doen, in samenwerking met make-up artists? Alle inspiratie is welkom!

Liefs
Font

P.S. Shout-out naar mijn fantastische crew:

Fotografen

Make-up artist

Model

Kilien Natens Photography (3 van 13)Kilien Natens Photography (4 van 13)Kilien Natens Photography (6 van 13)Kilien Natens Photography (9 van 13)Kilien Natens Photography (10 van 13)Kilien Natens Photography (11 van 13)Kilien Natens Photography (12 van 13)Kilien Natens Photography (13 van 13)

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: