r e s s a c

Op een prachtige zomeravond, nadat we net de Meir hadden getrotseerd met niet meer dan wat zwemkleding of ondergoed aan tijdens The Diversity Catwalk, besloot ik om met twee van de modellen naar “de plage van Sint-Anneke” te trekken – Pauline was speciaal uit het verre Frankrijk naar Antwerpen afgezakt, Romy vanuit het exotische Limburg.

Het plan om een fotoshoot te houden bij zonsondergang viel bijna letterlijk en figuurlijk in het water, nadat we net iets te lang waren blijven plakken op restaurant om pizza en ervaringen met elkaar te delen. Daarnaast is deze parel van een strand net iets meer verborgen dan de brede Belgische kust, maar dat maakte de ontdekking des te meer de moeite waard. Eenmaal op locatie aangekomen sprongen de twee modellen snel uit hun kleren en in het water, zodat we de laatste zonnestralen nog snel op de lichtgevoelige plaat konden vastleggen.

Na de fotoshoot ploften we in het zand voor een diepgaande conversatie over sociale media of de Belgische politiek – probeer die maar eens uit te leggen aan een Franse – terwijl we het zand voelden afkoelen tussen onze tenen en de Koekenstad in de Lichtstad zagen veranderen. Het was een dag waaraan we niet alleen prachtige herinneringen overhielden, maar ook minstens even mooie foto’s.

Liefs

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: