a m o u r

Als er iemand vanaf het begin een die hard fan was van Chair Chaude, dan was het Sharon. Van niemand kreeg ik meer bemoedigende of ontroerende berichten dan van haar. En deze keer ontroerde ze me opnieuw: ze gaf me haar vertrouwen om me bij haar thuis uit te nodigen en in haar lingerie te fotograferen – that’s about as vulnerable as it gets. Hoewel het voor mij ook de eerste keer was dat ik zoiets deed, was het voor haar natuurlijk nóg spannender.

Als ik de situatie had moeten voorspellen op basis van de onzekere berichtjes die Sharon me stuurde, had ik nooit gedacht dat ze zich tijdens de fotoshoot tot zo’n zelfzeker natuurtalent zou ontpoppen. Instructies had ze niet nodig, alles ging vanzelf. En wat heeft dat gevarieerde en tedere beelden opgeleverd! Benieuwd naar het resultaat óf naar hoe je zelf eens zo’n transformatie kan meemaken? Scroll dan zeker eens naar beneden, want daar staat nog een kleine verrassing te wachten…

Dat zie ik ook wel zitten!

Voor sommigen is een boudoirfotoshoot iets wat al lang stiekem op hun bucket list staat, voor anderen iets waarover zelfs niet hadden durven dromen: “zo ver uit mijn comfortzone stappen, dat zou ik nooit durven”. Maar zo dacht Sharon er ook over, en tóch heeft ze het gedaan. Weinig dingen zijn beter voor je zelfvertrouwen dan je onzekerheden samen met je kleren uit te trekken, en dat zal ook zij beamen. Wil jij jezelf – of iemand anders – die ervaring, dat zelfvertrouwen en die prachtige foto’s ook gunnen?

Bij een body positive boudoirfotoshoot gaat het niet om pikante foto’s van uitdagende poses in onthullende lingerie. Het proces is minstens even belangrijk als, zo niet belangrijker dan, het product. Voor we eraan beginnen, drinken we samen een glaasje water of tasje koffie om elkaar wat beter te leren kennen. Want ik ben benieuwd: Wat heeft je ertoe aangezet om deze fotoshoot te doen? Ben je nerveus? Wat verwacht je ervan? Ook tijdens de shoot nemen we zo vaak pauze als we willen, om even te checken of alles nog steeds goed gaat, of om dat andere prachtige setje aan te trekken. Jouw verhaal, jouw onzekerheden, jouw gedachten en gevoelens krijgen tijdens de fotoshoot een prominente plaats.

Ik begrijp heel goed dat je zo’n fotoshoot niet zomaar boekt. Daarom kan je met al je vragen (“Welke lingerie moet ik aan?”), al je bezorgdheden (“Ga ik dat wel kunnen, zo poseren?”) en al je onzekerheden (“Ik heb toch helemaal niet het lichaam voor zulke foto’s?”) bij mij terecht. Neem snel contact op, en dan bespreken hoe we deze ervaring voor jou zo aangenaam mogelijk kunnen maken!

Nog steeds niet overtuigd?

Dat begrijp ik. Maar wat als ik je vertel dat ik nog een mooie promotie voor je heb? Als je voor Valentijn boekt, krijg je zomaar 20 procent meer bewerkte beelden! Ik zou er ook geen genoeg van krijgen als ik jou was. Misschien ben je zelfs wel op tijd om de foto’s cadeau te doen – aan je partner of aan jezelf…

2020-02-14T17:31:00

  days

  hours  minutes  seconds

until

VALENTIJN

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: