d e n t e l l e

Leestijd: 2 minuten

Een paar weken nadat ik Julie al in haar ondergoed in een heide zwierde voor b r u y è r e, contacteerde een van haar vriendinnen annex collega-modellen mij met de vraag of ik met haar hetzelfde wilde doen. Uiteraard was mijn antwoord een volmondig ‘ja’, want ik ben erachter gekomen dat ik niets liever doe dan prachtige vrouwen halfnaakt in een purperen heide te zetten bij zonsondergang. En geef me eens ongelijk!

Dus trok ik ook met Caro naar een Limburgse heide – man, wat is het daar prachtig – en wat was dat een goede beslissing: het resultaat is gewoonweg schitterend. In al die jaren dat ik met fotografie bezig ben, heb ik maar weinig foto’s gemaakt waar ik zelf zo verwonderd naar kan blijven kijken. Dat het maar rap weer zomer is, zodat ik terug naar zonovergoten velden kan trekken. Wie gaat er met me mee?

Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s