Emilie

Anno 2019 is jezelf graag zien en jezelf zijn voor velen een grote uitdaging. Onze maatschappij en omgeving verhogen de druk aan een versneld tempo. We zijn erg hard voor elkaar, voor onszelf en kijken niet verder dan onze fysieke waarnemingen. Dat is zo jammer, want iedereen verdient het om zich goed in zijn vel te voelen, letterlijk én figuurlijk!

Klopt! Dat is complex en allemaal iets makkelijker gezegd dan gedaan. Been there, done that! Jezelf en het lichaam waarin je zit graag leren zien is een werkwoord, een proces. Neem kleine stapjes vooruit, maar wees vooral niet bang om eens van het pad af te wijken en uit je comfort zone te treden. Wat is het ergste wat er kan gebeuren?

Doe eens gek door – euhm – bijvoorbeeld (bijna) al je kleren uit te trekken en samen met enkele vreemden voor de lens van de enthousiaste Kilien te gaan staan? Dit topwijf heeft een plekje in haar studio voor IEDEREEN! Met haar body positivity project aka Chair Chaude brengt ze mensen, hun schone lijven en verhalen samen. Niets voor jou? Even goed! Ik kan allemaal maar zeggen dat het voor mij als een persoonlijke overwinning aanvoelde omdat ik me zowel voor, tijdens als achteraf verdomd goed gevoeld heb met zoveel glimlachen, schoonheid en eerlijkheid rondom mij.

PS: Zorg goed voor jezelf en je lichaam, denk aan jezelf en doe dingen voor jezelf. Kijk ook verder dan hetgeen wat je in de spiegel ziet. JIJ bent zoveel meer dan alleen een lichaam, dus laat je geluk niet alleen afhangen van je kledingmaat.

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: