Lincy

Chair Chaude, wat een ervaring! Toen Femke me vertelde dat ze vorig jaar deel had uitgemaakt van het project, bewonderde ik haar enorm voor haar moed. Ik had namelijk nooit gedacht dat ik zelf ooit uit de kleren zou durven gaan om te poseren in ondergoed. Maar kijk, omdat ik voor 200% achter het project, sta heb ik uiteindelijk toch een stap uit mijn comfort zone durven zetten.

Er zitten te veel mensen slecht in hun vel omdat ze zich spiegelen aan onrealistische ideaalbeelden. Jammer genoeg ben ik zelf getuige geweest van de problemen die dat met zich meebrengt. Iemand die me heel nauw aan het hart ligt, is hierdoor beginnen struggelen met haar gezondheid. Ze vond zichzelf niet mooi genoeg, niet mager genoeg… Terwijl het een pracht van een meisje was.

Niemand is perfect, maar deze imperfecties maken ons net mens, het maakt ons uniek. Waarom zouden we dit willen wegwerken? Dit is exact de reden waarom ik heb deelgenomen aan dit project, om samen met Kilien en de andere meisjes deze boodschap over te brengen.

De shoot zelf was voor mij in het begin erg ongemakkelijk. Je poseert niet elke dag in ondergoed voor de lens, en zeker niet als je zo een onervaren model bent. Uiteindelijk is dat vrij snel losgelopen, en dit is grotendeels te danken aan Kilien. Niks moest en alles mocht, zolang je je maar comfortabel voelde. Deze evolutie is zelfs doorheen de foto’s te zien. Eerst stond ik heel ongemakkelijk te draaien met gebalde vuisten, om dan uiteindelijk helemaal mezelf te kunnen zijn op de groepsfoto’s, waar we allemaal samen spontaan op staan te lachen.

Ik ben dan ook enorm fier en blij dat ik hier deel van heb mogen uitmaken, een prachtig project over body positivity en self loveHopelijk kunnen we samen zo het verschil maken, ook al is het misschien maar klein.

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: