Natacha

Meedoen aan het project Chair Chaude was een belangrijke ervaring voor mij; zeker in zo’n super warme, ondersteunende omgeving, waar iedereen naar elkaar luistert en iedereen geaccepteerd wordt. Projecten rond body positivity zijn van onmisbaar belang: als het al maar één persoon helpt, is het al het werk al waard. Daarom ben trots dat ik hieraan kon meedoen.

Een aantal jaar geleden was ik chronisch vermoeid, waardoor ik zelfs maar halftijds naar school kon gaan. Doordat ik zoveel uren sliep en nergens energie voor had, was ik veel afgevallen. Ik zou mijn mager lichaam in een oogwenk omgeruild hebben met een gezond lichaam. Dan pas besef je hoe belangrijk gezondheid is, zowel mentaal als fysiek. En dat is waar de focus op hoort te liggen. Op hoe jij je voelt, niet op hoeveel je weegt, of welke andere ideaalbeelden de maatschappij ons als norm oplegt.

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: