Ruby

“Je bent mooi en waardevol. Je bent een prachtig persoon, elke dag opnieuw. Geloof in jezelf.” Woorden die ik elke dag aflas van een papiertje dat op de spiegel hing, woorden die ik na een tijd niet meer moest aflezen, omdat ik het ook echt begon te geloven. Het heeft een hele tijd geduurd, maar ik geloof eindelijk in mezelf. Ik kan eindelijk in de spiegel kijken en lachen naar het spiegelbeeld.

Als je dat kan, kan je jezelf gelukkig noemen. Want hoeveel meisjes moeten elke dag die strijd voeren met het spiegelbeeld, met wat andere over hen zeggen? Ben ik dan elke dag even positief? Voel ik mezelf altijd geweldig? Hell, no! Het is soms heavy, het kost soms tranen… maar dat zijn lessen. Lessen die mij leren dat ik van mezelf mag houden om wie ik ben.

Dit project heeft me een enorme stap vooruit geholpen: het heeft me zelfvertrouwen gegeven. Echt, wauw, wat was het prachtig om hieraan deel te nemen! Samen met Kilien en de andere power girls gaan we er samen voor om body positivity meer en meer naar voor te brengen. Hopelijk wordt ons team enkel groter. Empowered women, empower women!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: