Halima

Chair Chaude is voor mij een summum van self love en body positivity. Een fantastische ervaring gedeeld met stuk voor stuk prachtige zielen. Net zoals veel vrouwen (en mannen) heb ik heel lang geworsteld met mijn zelfbeeld en gewicht. Na 21 jaar piekeren over hoeveel beter het leven zou zijn als ik slanker was of grotere borsten had, ben ik eindelijk gestopt met zo hard te zijn voor mezelf.

Een jaar lang heb ik elke dag gewerkt om mezelf graag te zien, inclusief elk rolletje en bobbeltje. Wanneer ik dat punt bereikte, heb ik besloten om (onder goede begeleiding) mijn lichaam sterker te maken en te focussen op gezond leven in plaats van strikte diëten aan te houden. Als hierdoor het cijfer op de weegschaal zakt, is dat mooi meegenomen, maar het is niet het einddoel van mijn inspanningen.

Nu probeer ik elke dag trots te zijn op wat mijn lichaam kan en gelukkig te zijn met hoe ik eruit zie. Ik wil niet over 30 jaar terugkijken naar nu en beseffen dat ik er geweldig uitzag en er niet van genoot. Dat is waarom dit project ook zo belangrijk is voor mij. Ik wil mensen laten zien dat gezondheid en geluk niet gelijkstaan aan een platte buik. Ik wil dat mensen gelukkig kunnen zijn met hun uiterlijk, ongeacht hoe ze eruitzien. Happiness is a journey. Despite its ups and downs, the destination is worth the adventure.

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: