Pauline

Ik hou ervan om een vrouw te zijn, om dat ook te tonen aan de wereld én om andere vrouwen aan te moedigen hetzelfde te doen! Dit project doet net hetzelfde: samen met vijf bloedmooie vrouwen even halfnaakt voor een camera gaan staan om te tonen hoe goed het leven wel kan zijn als je je eigen lichaam graag ziet. Daarvoor mag je me elke dag 200 km laten rijden naar het verre Haacht. 😉

Het is een aanrader van jewelste: even al je kleren uitgooien en de tijd van je leven hebben, terwijl je ook erg openhartige gesprekken hebt met enkele vreemden. Zij deden mij inzien dat complimentjes heel wat teweeg kunnen brengen, zeker bij de persoon die ze krijgt. Want hey, love handles zijn nu eenmaal gewoon mooi… en handig! En heb je die niet? Tja, dan ben je eveneens gewoon een prachtexemplaar van een wijf! Whatever you do, do you. Chair Chaude toont je hoe mooi you kan zijn, en ik ben Kilien daar heel dankbaar voor.

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: