Zana

Chair Chaude in één woord? Fantastisch! Ik heb altijd wel al wat de kriebels gehad om eens deel te nemen aan een fotoshoot, maar het was er nog nooit echt van gekomen. Toen ik Chair Chaude zag passeren, was ik meteen verkocht: iedereen mocht immers meedoen. Dat het in ondergoed was kon me zelfs niet echt iets schelen.

Voor de eigenlijke shoot was ik toch iets minder zeker van mezelf, maar dat gevoel was al snel weer weg. De meisjes die ik daar ontmoet heb, waren super superlief, en de band die we hadden vanaf het begin zorgde ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voelde. Kilien deed het fantastisch om iedereen op zijn gemak te stellen. Ik voelde me misschien niet helemaal thuis voor de camera, maar dat maakte niks uit. De foto’s die er uit zijn gekomen zijn super tof en ik ben zo blij dat ik weer een ervaring zoals deze heb meegemaakt.

De boodschap achter het project is ook iets waar ik achter sta. Ik heb me lang en vaak onzeker gevoeld over mijn lichaam, maar voelde aan dat je je bij Chair Chaude juist voor niets moest schamen. Iedereen ziet eruit hoe ‘ie eruitziet. Ieder lichaam is uniek, en dat is oké. De dag van vandaag lijkt het wel of er maar één manier is hoe we eruit zouden moeten zien, maar dat zou niet mogen. Laat ons er allemaal uitzien hoe we willen en laat ons zo gelukkig zijn.

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: