Julie

Ik heb altijd geschommeld tussen een maatje 38 en 44. Welke maat ik ook had, ik kreeg altijd dezelfde opmerkingen: ‘Je zou er beter uitzien als je 15 kg minder zou wegen’, ‘ Dat jurkje is niet gemaakt voor jouw figuur’. Daarom ben ik beginnen beseffen dat kledingmaten maar nummers zijn, groot of klein. Waar het echt om draait, is hoe jij je in je eigen vel voelt. Je lichaam dankbaar zijn voor wat het tot nu toe voor je gedaan heeft.

Ik heb me daarom voorgenomen om zoveel mogelijk #selflove en #bodypositivity te verspreiden in de hoop dat dit anderen inspireert. We zijn allemaal met ons eigen verhaal aan Chair Chaude begonnen, maar met hetzelfde doel voor ogen. Tijdens de shoot hebben wij die verhalen gedeeld. Dat heeft me niet alleen geïnspireerd, maar het gaf me ook zelfvertrouwen om voor de camera te gaan staan.

Het promoten van body positivity wil niet zeggen dat je altijd even zelfzeker bent. Ik heb zeker en vast mijn complexen, maar Kilien legde beelden vast die mijn ogen hebben geopend. Ze is niet alleen een topfotografe, maar een ferme madam met een visie en ze ziet de schoonheid in mensen die ze zelf misschien niet meteen zien. Met de steun van topvrouwen zoals zij en de modellen van dit project, kunnen we elkaar inspireren en leren houden van wat we in spiegel zien.

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: