Femke

Ik heb aan dit project meegedaan om een statement te maken. Om te laten zien dat ik ballen aan mijn lijf heb en omdat schaamte over je lichaam een onbegonnen, onoverwinbare strijd is. Je lichaam accepteren is het hoogste doel dat je kan bereiken in je leven. Ik ben trots op mezelf dat ik één van de gezichten mag zijn achter dit prachtige project.

Het jammere eraan is dat veel mensen het niet doorhebben… We promoten geen obesitas, noch doen we aan thin shaming. Het gaat erom dat hoe je er ook uitziet, je prachtig bent. Stuk voor stuk. We geven aan dat sociale media fake is. Zelfs de bikinimodellen die je ziet, lijken niet op zichzelf… Kilien geeft een echt beeld weer. Dank u daarvoor. Dank u aan de fantastisch moedige meisjes die ik heb leren kennen. Ik hou van jullie met heel m’n hart. En aan iedereen die dit leest: be kind. Ook tegen jezelf.

De reden dat ik me bij dit project van de wonderbaarlijk getalenteerde Kilien heb aangesloten is niet omdat ik de wereld wil veranderen – daar ben ik te klein voor. Ik wilde alleen maar een boodschap uitsturen. Ik wil duidelijk maken dat ‘curvy zijn’ niet de standaard is, en ‘mager zijn’ evenmin. Onze boodschap is om van je lichaam te houden zoals het is. Je moet niet afvallen of aankomen, je moet het gewicht van belachelijke lichaamsidealen verliezen. Streef ernaar om elke dag de beste versie van jezelf te zijn. Wees aardig, wees zelfverzekerd, wees sterk en beoordeel nooit anderen; je kent hun verhaal niet, je weet niet wat hen drijft, dus…. Vraag het gewoon. Verandering begint bij JOU.

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: