Gaëlle

BOOM BABY, I’M BACK! Mijn tweede shoot voor Chair Chaude.  Had je niet verwacht, hé? Ik alleszins niet, maar ik ben zo blij de shoot gedaan te hebben met twee vriendinnen van mij: Romy en Ruby. Zoals jullie al weten ben ik één en al body positivity en toen ik zag dat Kilien weer ging beginnen shooten, vroeg ik meteen of ik weer mee kon doen. Tuurlijk was ik weer hartelijk welkom!

Ik ben sinds de vorige shoot van Chair Chaude een paar kilo’s bijgekomen. De kerstdagen, am I right? Ik dacht dat het niet hetzelfde ging zijn. Ik ben misschien een grote body lover én promotor, maar soms kan ik ook wat piekeren. Maar de foto’s waren – zoals altijd – prachtig en ik vergat meteen die slechte gedachten. Nee, ik dacht: “wauw, wat een bom!” I know, beetje narcistisch, hé?

Ik hou van dit project en ik heb nog zeer veel plannen samen met Kilien om Chair Chaude de hoogte in te schieten en body positivity in België te laten boomen! Van ons zal je zeker nog horen, wat een topteam!

Chair Chaude, wat een project! Ik ben één en al body positivity, dus natuurlijk wilde ik meteen meedoen. Het was de meest chille shoot die ik ooit heb gedaan. Meestal ben ik wat nerveus om in mijn ondergoed te staan – ook al koos ik een string voor mezelf, don’t judge, I wanted to test myself. Eigenlijk had ik daar toen geen problemen mee! Ik werd omringd door al die lieve, sterke meisjes en was zodanig gerustgesteld dat het woord ‘stress’ zelfs niet ter sprake kwam. Dat zorgde ervoor dat ik mijn ‘flaws‘ meer en meer begon te omarmen. Ik zie er misschien uit alsof ik veel zelfvertrouwen heb op mijn Instagram, maar er zijn altijd dingen die ik liever anders had gehad. Dit project deed mij daar anders over denken. Onlangs heb ik een (sexy) bikinifoto gepost, die ik vóór het project nooit zou hebben geplaatst. Bang wat mensen zou denken, wat vrienden en familie zouden denken. Nu kijk ik anders naar mijn lichaam en mijn leven. Ik ga steeds meer voor shoots waar ik minder bedekt ben en ik ben trots op mijn lichaam! Gek dat één shoot mij zo heeft veranderd, en daar heb ik totaal geen spijt van! Ik ben zo trots op Kilien en haar project en zo blij dat ik hieraan mocht deelnemen!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: