Ileana

Dit is de tweede keer dat ik meedeed aan het project Chair Chaude en eerlijk? Mijn ervaring was even goed, zo niet beter dan de vorige keer! Ik heb enorm genoten van zowel de momenten voor als naast de lens. De meisjes (guys, where you at?!) waarmee ik deze keer samenwerkte, waren echte topmadammen die elkaar zo hard steunden en zo hoort het te zijn, vind ik! Ik zou iedereen (ja, zowel jongens als meisjes) aanraden om mee te doen aan het project wanneer de kans zich voordoet. Geloof mij, je zal uit de studio vertrekken met een glimlach en een hoop goede herinneringen.

Dit was de eerste keer dat ik ooit meedeed aan een fotoshoot en ik wist niet dat het zo’n leuke ervaring kon zijn! Ik vond het heel aangenaam werken met Kilien en alle andere meisjes die ik er leerde kennen. De ervaring zelf was bevrijdend (letterlijk en figuurlijk) omdat je je eindelijk eens niet moest bezighouden met wat de wereld van je denkt, maar dat je gewoon jezelf kon zijn en je kon amuseren met iedereen die er was. Bedankt voor deze unieke ervaring en ik raad iedereen aan om mee te doen aan dit project om eens te zien wat het voor je kan doen als persoon!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: