Paulien

Ik vind de foto’s echt zo leuk om te zien. Ik had niet durven dromen dat het resultaat zo mooi kon zijn. Ik hoop echt dat ook andere mensen de perfectie van de imperfectie kunnen (leren) zien! De shoot zelf verliep ook heel fijn, ik was helemaal op mijn gemak; wij allemaal, denk ik. Dat zie je ook als resultaat op de foto’s! Bedankt!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: