Fien

‘Ja’ zeggen op het project Chair Chaude was voor mij een impulsieve beslissing. En wat voor één! Ik kwam terecht in een fantastische groep waar ik mij meteen goed voelde. Het was de eerste keer dat ik voor de camera stond – en dan nog zonder kleren ook – en het was een onvergetelijke ervaring. Ik ben dan ook ongelooflijk enthousiast dat ik deel mag uitmaken van dit project.

Ik heb keihard mijn grenzen verlegd. Om eerlijk te zijn was ik nooit echt heel intensief bezig met body positivity: ik ben altijd zeer tevreden geweest over mezelf en ook over anderen. De imperfecties van mensen maken hen uniek en ik vind dat de wereld dat mag zien. Velen twijfelen daar (onterecht) aan en het is ook daarom dat ik met zeer veel goesting meegedaan heb aan dit project. De boodschap die Kilien verspreidt, steun ik met heel mijn ziel!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: