Irene

Ik herinner me dat je mij vroeg of ik ‘imperfecties’ had, zoals littekentjes of misschien andere dingen waar ik zelf minder tevreden over was, en ik zei ‘nee’. Totaal niet over nagedacht. Achteraf, thuis, bedacht ik mij dat er meer dan genoeg dingen zijn waar ik niet tevreden over ben: mijn poep, mijn buik, mijn armen… Maar om de een of andere reden liet je mij toen, tijdens de fotoshoot, al beseffen dat alles oké is, dat ik oké ben zoals ik ben. En door die foto’s te zien, is mijn zelfvertrouwen echt enorm gegroeid.

Zo’n fotoshoot is echt way out of my comfort zone, en al zeker in mijn ondergoed, maar ik was heel erg op mijn gemak bij jou en bij die andere zalige vrouwen. Enfin, ik was nog steeds zenuwachtig, maar ik had er ook enorm veel goesting in. En de foto’s stellen niet teleur! Ik zie mezelf dankzij dit project nu in een heel ander, nieuw, positief licht.

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: