Laura

Ik vond het zalig om er eindelijk bij te kunnen zijn. Het klikte ook goed met de andere meisjes. Eigenlijk hebben we stiekem zelfs te veel gepraat, waardoor het shooten wat was uitgelopen. Het poseren is voor mij een gewoonte, maar ik was toch wel aangenaam verrast van het resultaat. Ons Kilien kan er wat van! De ervaring is uniek: iedereen heeft zijn eigen verhaal en lichaam. En ik kan niet anders dan zo’n ervaring aanraden, want ook je zelfbeeld krikt er van op. Zie ik je dan bij de volgende sessie?

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: