Phora

Dit project was volledig uit mijn comfortzone. Zonder kleren, mascara of mijn opvallende haarkleur waar ik me normaal gezien achter zou verstoppen, stond ik nu voor de lens. Waarom? Omdat er eigenlijk helemaal niets is waar ik onzeker over zou moeten zijn. En toch ben ik dat wel. Ooit werd het schoonheidsideaal verzonnen, iets waar ik me nu te vaak aan spiegel. Onzeker over de meningen en oordelen over mijn uiterlijk die ik te horen zal krijgen. Ik ben op weg naar dagen waarop ik met een lach en zelfvertrouwen rond zal paraderen. De dagen waarop ik mij zal aanpassen om meningen van anderen zo positief mogelijk te houden, laat ik achterwege. Stap voor stap vallen deze onzekere dagen meer in de schaduw van mijn zelfvertrouwen. Chair Chaude was hier een belangrijk onderdeel van. Dit project ziet jou zoals jij bent. Dit project was een stap die even heel ver uit mijn comfortzone lag, maar die voor mij wel nodig was om stilaan steeds meer te gaan accepteren wie ik ben.

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: