Kelly

Ik heb al mijn hele leven een haat-liefdeverhouding met mijn lichaam, maar de laatste tijd probeer ik steeds meer van mijn lichaam te houden, precies zoals het is. Dat lukt me best door deel te nemen aan projecten zoals Chair Chaude en de Diversity Catwalk. Daar had ik Kilien al leren kennen, waardoor ik op voorhand al wat meer op mijn gemak was. Ik heb haar leren kennen als iemand lief, aangenaam en begripvol, en dat heeft me echt geholpen.

Hoewel het dus niet mijn eerste project was, was ik wel ontzettend zenuwachtig om mijn lijf zo puur op foto te laten vastleggen. Ik sta wel vaker zowel voor als achter de camera, maar dat is altijd met nét iets meer kledij aan, dus voelde ik me toch eerst eventjes onwennig. Tot op het laatste moment heb ik getwijfeld of ik in lingerie of in een body zou poseren, maar omdat de sfeer zo gemoedelijk was, besloot ik toch mijn grenzen te verleggen.

Ik moest mezelf er ook telkens aan herinneren dat ik niets moest verstoppen: alles mocht gewoon zijn zoals het was. Kilien was erg begripvol en geduldig, en stelde me echt op mijn gemak. Daardoor werd het al snel wat makkelijker. Ik ben zo blij dat ik deze kans gegrepen heb, en trots dat ik dit gedurfd heb. Volgende keer doe ik zeker weer mee!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: