Pieter-Alexander

Studio Kilien, 13u58. Toch een ietwat verrassend versnelde hartslag, gevolgd door een vrolijk gezicht dat me welkom heet als de deur opengaat. Even de gelijkgestemden begroeten en een croissant opeten – hoezo, stresseten? Zoals ik mezelf omschreef aan Kilien: “Ik ben zo average als maar zijn kan” zaten er al drie dames die me begroetten: exact dezelfde mensen die je in het straatbeeld en op het strand zou kunnen tegenkomen. Een gesprek over alles en niets is de voorloper van een – toegegeven – spannend momentje voor de lens. Maar na de eerste keer dat de sluiter van het fototoestel zijn werk gedaan heeft, verloopt alles eigenlijk erg vlot en aangenaam, niets vreemds of ongewoons. Klik-klik-klik.

Waarom zijn mensen zo onzeker over zichzelf? Hier ben je vanaf dat moment een plaatje, net zoals de persoon voor jou en die na jou. Net zoals de persoon naast je op het werk, na je in de rij van de supermarkt of voor je op het topje van de Baraque de Fraiture. Ik mag er zijn. Jij ook. Hij ook. Zij ook. Jullie ook. Wat “Jefke van de beenhouwer” ook over je te zeggen heeft: je bent oké, meer dan oké, prachtig. Jij bent: jezelf.

Don’t go with the flow. Make your own flow.

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: