Riziki

Puur toevallig kwam ik op Instragram een oproep tegen voor modellen voor een body positive project. Er hadden last minute enkele mensen afgezegd, ik was vrij en ik sta graag voor de camera, dus why not? Ik ben zelf niet zo bewust met body positivity bezig, omdat ik quasi geen complexen heb. Ik heb mijn lichaam, voor zolang ik mij kan herinneren, altijd al aanvaard zoals het is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik soms niet liever wat langere benen zou hebben, of weer dezelfde buik heb als toen ik zestien was, maar over het algemeen ben ik best tevreden met wat ik in de spiegel zie.

De fotoshoot zelf was heel plezant, vooral het voorafgaand gesprek met de andere modellen. Wat ik daaruit vooral heb opgestoken, is dat body positivity over veel meer gaat dan mensen die niet de ideale maten hebben, maar dat het ook staat voor diversiteit in al zijn facetten. In de media zien we steeds hetzelfde type mensen, en dat mag wel eens gaan veranderen. Ik vond het echt een hele toffe namiddag en ik hoop dat het project nog veel mensen bereikt en raakt!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: