Tina

Ik ben nu al een jaartje body positive activiste en heb in die tijd al redelijk wat evenementen en fotoshoots gedaan. Toen ik de oproep voor Chair Chaude zag verschijnen, twijfelde ik dan ook geen seconde om me aan te melden. Wat een ervaring! Kilien, je bent top in wat je doet. Ik voelde mij echt enorm op mijn gemak. Ook de gesprekken die we hadden waren erg interessant en zorgden meteen voor een ontspannen sfeer. En dan sta je daar zo puur, met niemand die je beoordelend bekijkt.

Toen het moment van de groepsfoto’s was aangebroken, dacht ik heel even dat het een beetje ongemakkelijk zou worden. Maar dit was totaal niet het geval! Zelfs niet omdat er een man in onze groep zat. Integendeel: onze groep was zo divers dat het echt heel leuk was om daar allemaal samen te staan. Iedereen was enorm lief en, zoals ik al eerder aanhaalde, er werden helemaal geen rare blikken uitgewisseld.

Wanneer ik de foto’s voor de eerste keer zag, waren die wel even confronterend. Ik weet perfect hoe mijn lichaam eruitziet, maar om het ook zo puur als op deze foto’s te zien, was eventjes wennen. Na er een paar keer naar gekeken te hebben, begon ik steeds meer de schoonheid ervan te zien en nu vind ik ze geweldig: puur natuur!

Ondanks het feit dat ik toch al heel erg body positive ben en van mezelf hou, heb ik nu toch een andere én betere kijk op mijn eigen lichaam. Dankjewel Kilien, want dankzij jou heb ik nu echt helemaal vrede genomen met mezelf!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: