Alyssia

@chair.chaude, een Instagramaccount dat af en toe opdook op stories van mensen die ik volg. Een Instagramaccount dat beelden op een heel interessante manier naar buiten bracht. Een Instagramaccount dat na enkele keren mijn aandacht zo had gegrepen dat ik het gewoon zelf ben beginnen te volgen.

Ik vind het prachtig hoe Kilien de ruwe, maar toch natuurlijke schoonheden in foto’s vastlegt en die zonder Photoshop de wereld instuurt om de mensen die het nodig hebben eventjes wakker te schudden. Want nee, we zien er niet allemaal uit zoals in de boekjes. Is er iemand die er zo ‘perfect’ uitziet, zonder een schrammetje of een litteken, niet één putje in de billen – wat we zo graag een appelsienenhuidje noemen? Chair Chaude is niet zomaar een account. Het is veel meer dan het posten van ‘perfecte’ foto’s. Het draait om het posten van realiteit, natuur en schoonheid, of wat mensen meer zouden moeten omhelzen als schoonheid.

Toen ik Chair Chaude begon te volgen en nog meer van dat vrouwelijk schoon zag verschijnen, verlangde ik steeds meer om zelf eens te mogen samenwerken. Omdat ik me gewoon zo hard kon inleven in dit project. Het is zo goed dat zulke projecten bestaan. Ik zag dat er een aantal plekjes waren vrijgekomen voor een shoot en dat mensen die graag wilden deelnemen, gewoon een DM mochten sturen.

Dus zo geschiedde het: ik nam deel aan de zevende shoot van Chair Chaude. Ongelooflijk! Ik praatte er met velen over: mijn ouders, mijn vrienden, zelfs mijn klasgenoten. Ik keek er zo hard naar uit en dat het niet dicht bij de deur was, kon me niet tegenhouden. Die dag hadden we ook de storm Ciara, en ook haar is dat niet gelukt.

Ik leerde daar vijf keitoffe dames kennen, elk met geweldige persoonlijkheden. Gesprekken waren nog nooit zo interessant. In lingerie bij elkaar lopen, wat ik nog niet eens met al mijn vriendinnen doe, voelde als iets heel normaals. Kilien legde ons ook in de watten. Ze had koffiekoeken voorzien en dekentjes om het voor ons comfortabel te houden. Ik doe geregeld shoots, maar shooten met Kilien is toch net dat tikkeltje anders. Het was een hele toffe ervaring.

Alsjeblieft, hou van jezelf. Hou van je lichaam. Niet omdat je er je hele leven mee moeten leven, maar omdat het de natuur is. Ze komt gewoon in verschillende vormen en maten voor, en is dat op zich geen perfectie?

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Eén opmerking over 'Alyssia'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: