h a l a g e

Wat moet je doen wanneer je wekenlang met je puberzus zit opgesloten omdat quasi het hele land in quarantaine is? Je zet haar voor je lens! Nu het zomeruur haar intrede – misschien wel voor altijd – heeft gedaan en de dagen weer aan het lengen zijn, kunnen we steeds langer genieten van dat gloeiende golden hour licht aan het einde van de dag. En ja, dat is toch wel een van mijn guilty pleasures als portretfotograaf.

Met niets anders dan mijn camera en een paar takjes die ik onderweg wist te plukken, trok ik met mijn zus naar de vaart die achter ons huis loopt, een van onze geliefkoosde plekjes om een five minute photoshoot te houden. Veel tijd om een concept uit te werken had ik niet – Ruune had driiingend nieuwe foto’s nodig voor op Instagram – dus heb ik het gehouden bij de stijl die je ondertussen van mij gewoon bent. Enjoy!

Liefs

6 gedachten over “h a l a g e

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s