Sarah

Wat ben ik dankbaar dat ik de kans had om deel uit te maken van Chair Chaude. Ik begon aan de shoot met een heel klein en bang hartje, want als het op zelfvertrouwen aankomt, heb ik nog best een lange weg te gaan. De eerste minuut voor de camera voelde het echt alsof ik aan het sterven was: zo eng vond ik het, en zo bang was ik dat ik er lelijk uitzag. Maar Kilien heeft me echt op mij gemak gesteld en ook de andere meisjes die deelnamen aan de shoot waren ontzettend lief.

De fotoshoot was een enorme overwinning op mezelf en mijn onzekerheden en ik ben dan ook blij dat ik het uiteindelijk gedurfd heb. Ik hoop hiermee anderen te inspireren hun lichaam te accepteren zoals het is en het de liefde te geven die het verdient. Want uiteindelijk is niemand perfect en past niemand in het ideaalplaatje dat de maatschappij ons opdringt, maar wat zou het ook? We zijn allemaal mooi en onze imperfecties maken ons tot wie we zijn. Laten we met z’n allen stoppen met ons aan te passen aan het zogenaamde ideaalbeeld, en laten we onszelf gewoon graag zien om wie we zijn. Want dát is veel belangrijker dan het nastreven van onmogelijke perfectie.

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: