Shania

Ik kende Chair Chaude al vanaf het begin. Ik was die stille aanbidder die altijd alles likete en bij mezelf dacht: “durfde ik dat maar”. Tot het moment – ongeveer in augustus 2019 – waarop ik besefte: “fuck it, ik ben meer dan goed genoeg op mijn manier, wat dat cijfertje op de weegschaal ook zegt”. Toen was het wachten op de nieuwe datums waarop ik zelf kon meedoen. En plots was het 9 februari 2020. Oh, wat had ik stress… De hele treinreis spookten er verschillende gedachten door mijn hoofd, en op den duur vroeg ik me af waarom ik dit eigenlijk deed. En dit is de reden.

Het gaat er voor mij om dat je blij met jezelf mag zijn, zelfs als jouw lijf niet in het perfecte plaatje past. Er zijn zoveel belangrijkere dingen dan je lichaam of het cijfertje op de weegschaal: je mooie lach, je manier van denken, je creativiteit, je humor, je persoonlijkheid, en zoveel meer. De reden waarom ikzelf meedeed aan Chair Chaude, was om aan iedereen te tonen dat het me niet meer kan schelen wat de anderen denken, maar dat het gaat om wat ik van mezelf vind. En dat is een goedlachse, creatieve badass bitch – met een klein hartje.

De ervaring zelf was magisch! Dit project bracht niet alleen het beste in mezelf naar boven, maar ik kreeg er nog eens vijf nieuwe vriendinnen erbij, stuk voor stuk prachtige mensen, en daar ben ik zo dankbaar voor. Ik hoop dat Chair Chaude nog heel veel mensen bereikt, en dat die daardoor gaan beseffen dat we zoveel meer zijn dan wat de maatschappij ons probeert te vertellen. En wat ik zeker nog wil meegeven aan jullie allemaal: wees een beetje lief voor jezelf, want je mag er echt wel zijn.

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: