Chair Chaude: Editors’ Pick

Terwijl steeds meer fotografen hun werk stilaan weer oppikken, blijf ik een beetje beteuterd achter: hoe kan ik in godsnaam vijf halfnaakte wildvreemden al knuffelend voor een lens zetten, als die mensen eigenlijk anderhalve meter afstand van elkaar zouden moeten houden? Ja, ik zou individuele fotoshoots kunnen organiseren, maar zoals meer dan dertig modellen zullen beamen, maakt net dat groepsgevoel en die verbondenheid Chair Chaude uniek.

Dus zolang we fysiek (!) afstand moeten houden van elkaar, ben ik achter de schermen weer volop aan het werk om een knallende comeback te kunnen maken. Ook de tweede verjaardag van het project komt eraan, en dat kunnen we niet ongevierd voorbij laten gaan! In de tussentijd mijmer ik nog een beetje bij de beelden van de afgelopen shoots waar ik toch wel het meest trots op ben. Vertel me zeker ook welke jouw favoriete foto’s van de afgelopen weken waren!

Secondje…
Joepie!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: