TEST | Wat is jouw numerologisch archetype?

Leestijd: 1 minuut

Toegegeven: astrologie is mijn guilty pleasure. Ik check dagelijks mijn horoschoop, die uiteraard volledig op maat van mijn birth chart is. Wil dat zeggen dat ik geloof dat je met tarotkaarten werkelijk de toekomst kunt voorspellen? Nee, dat nu ook weer niet. Maar ik geloof wel dat ze je doen reflecteren over het kruispunt van je leven waar je nu op staat.

En daarom durf ik mijn kaarten al eens te leggen. Geen tarot, maar numerologie: met al die cijfertjes misschien net iets meer down to earth. Numerologie probeert inzicht te krijgen in een bepaalde levensvraag of -situatie door de bredere esoterische aspecten van getallensymboliek te interpreteren. De numerologische therorie is gebaseerd op het idee van Pythagaros dat alles terug te brengen is tot getallen.

Binnen de numerologie bestaan er negen archetypen, niet te verwarren met de persoonlijkheidstypen van Jung. Als je maar geen genoeg kan krijgen van tests, doe deze dan ook maar. Het is gewoon eng hoe accuraat die is. Maar bon, weer over naar de orde van de dag! Om je archetype te berekenen, tel je alle getallen van je geboortedatum bij elkaar op, tot je nog maar één getal overhoudt. Zeg, en laat me gerust weten hoe accuraat jouw archetype is, he!

In mijn geval: 22/02/1998 = 2 + 2 + 2 + 1 + 9 + 9 + 8 = 33 / 3 + 3 = 6

Archetype 1
Totaalverbondenheid

De belangrijkste wet in jouw leven is de wet van resonantie. Je staat in verbinding met je hart. Je handelt toekomstgericht, en bepaalt zelf je leven en je succes. In een lijdzame slachtofferrol kruipen is niets voor jou. Je bent een pionier en een allrounder die naar transformatie en zelfontwikkeling verlangt.

Archetype 2
Verbinding tussen licht en duisternis

Jij zet je intellectuele en praktische talenten in voor het welzijn van iedereen. Partnerschap en samenwerking draag je hoog in het vaandel, en als je vervullende relaties kan creëren tussen mensen, ben je in je nopjes. Theorie omzetten in de praktijk is helemaal jouw ding. Als diplomaat en vredesstichter verlang je succes en harmonie.

Archetype 3
Verbinding met het hart

Je bent een echte netwerker die handelt in het belang van jouw welzijn en dat van je medemens. Communiceren doe je liefdevol en ondersteunend. Voor onconventionele en moedige beslissingen schrik je niet terug, je bent immers een echte ‘doener’. Een netwerker en communicator als jij verlangt naar hartverbindingen en wijsheid.

Archetype 4
Verbinding met binnen en buiten

Je experimenteert graag met het leven. Creativiteit en realiteit staan bij jou nauw met elkaar in verbinding. Je staat volledig achter jezelf, en voelt dat de wereld dat ook doet. Schuldgevoelens laat je makkelijk los. Je bent een traditionalist en bewaarder die geborgenheid en liefde koestert.

Archetype 5
Verbinding van tegenstellingen

Jij leeft graag, en kijkt uit naar alles wat nu en in de toekomst op je afkomt. Toch neem je graag de tijd om dieper op dingen in te gaan en je focus daarop vast te houden. Je luistert naar je innerlijke stem, ook wanneer die aangeeft dat het tijd is om van richting te veranderen. Een uitvinder die zoekt naar een zielsverwant, naar materiële en spirituele vrijheid, dat ben jij.

Archetype 6
Verbinding van spiritualiteit en seksualiteit

Je houdt van uitdagingen. Teamgericht management en harmonieuze, levensondersteunende verbindingen creëren doe je als geen ander. Ook je lichamelijke gezondheid verlies je niet uit het oog. Wanneer je in de spiegel van de wereld kijkt, herken je jezelf. Je bent een ware idealist en filantroop die nodig wil zijn en alles wat je eigen is wil beschermen.

Archetype 7
Verbondenheid van zelfvertrouwen en scheppingsbewustzijn

Jij vindt iedereen oké zoals ‘ie is. Gepassioneerd ga je op zoek naar de zin van de tijd, en daar heb je veel vertrouwen in. Je concentreert je op wat uitvoerbaar is, maar bent daarbij ook geduldig. Spirituele en materiële waarden integreer je daarbij moeiteloos. Je bent een pedagoog en dienstverlener met een verlangen naar liefde en vrede.

Archetype 8
Verbinding van individuele en collectieve waarden

Je vertrouwt volledig op je eigen creativiteit om op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen. Je handelt toekomstgericht, maar verliest niet uit het hoofd wat nu al uitvoerbaar is. Afhankelijkheden bouw je stilaan af. Machthebber en levenskunstenaar, jij verlangt naar verzoening en solidariteit.

Archetype 9
Verbondenheid met het creatieve goddelijke zelf

Jij ziet elke crisis als een kans. Je bent nieuwsgierig en put kracht en vreugde uit verandering. Jouw succes bestaat erin dat je humanistische doelen behaalt door idealistisch te handelen. Als innovator en chaosmanager ben je op zoek naar spirituele verbondenheid en liefde voor het hogere.

Naar: Christine Bengel & Patrick Stahel

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s