Anke

Ik leerde Chair Chaude kennen dankzij een vriend. Toen ik het Instagramaccount zelf begon te volgen, was ik echt onder de indruk van al die prachtige foto’s, van de manier waarop Kilien ieders complexe schoonheid in een simpele foto kan vastleggen. Mezelf zag ik het niet meteen doen; tot de oproep voor de volgende shoot verscheen.

In een opwelling stuurde ik Kilien een bericht dat ik graag wilde meedoen, en zo geschiedde het. Tijdens de rit van een uur naar de studio begon de stress toch wat toe te nemen. Waar was ik nu toch aan begonnen? Ik ben al mijn hele leven onzeker. Zou ik nu echt in mijn ondergoed, met mensen die ik niet ken, voor een camera gaan staan?

onzeker? niet nodig!

Achteraf gezien was die stress natuurlijk nergens voor nodig. Het klikte goed met de andere vrouwen, en na een fijne babbel om elkaar beter te leren kennen, was het tijd voor de foto’s. In het begin voelde ik me wat ongemakkelijk voor de lens, maar Kilien stelde me geduldig op m’n gemak. Zodra het ongemak verdwenen was, en dat was al snel, werd het helemaal een topervaring.

Ik ben dankbaar dat ik aan zo’n fantastisch project kon meedoen. Het deed me des te meer beseffen dat we trots mogen zijn op onszelf, dat we helemaal niet zo onzeker hoeven te zijn. Iedereen is mooi, en dat mag zeker getoond worden!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: