Cato

Het vooruitzicht van de fotoshoot zorgde voor een leuke spanning. De andere vrouwen leken veel zenuwachtiger dan ik, maar dat komt waarschijnlijk doordat ik zelf ook al een tijdje actief bezig ben met zelfliefde en aanvaarding van mijn lichaam, precies zoals het is.

Maar toen de shoot eenmaal begon, kreeg ik toch de zenuwkriebels. Wanneer ik me ongemakkelijk voel, los ik dat op met humor. Tijdens mijn individuele shoot deed ik wat onnozel en gek om mezelf zeker niet te serieus te nemen. En dat is ook te zien aan de foto’s die eruit gekomen zijn: die zijn exact wie ik ben.

empowerment

De beelden die uit de groepsshoot kwamen, laten dan weer zien hoe we ons als groep voelden: de eerste foto’s zijn nog een beetje twijfelachtig, ongemakkelijk. Maar één foto waarop we allemaal heel hard lachen, straalt voor mij de sfeer uit die we die dag voelden.

Wat is het prachtig dat we elkaar kunnen empoweren, gewoon door een namiddag in ons ondergoed rond te dartelen. Even onze eigen onzekerheden opzij zetten, al was het maar voor één dag. Onze vrouwversterkende energie druipt gewoon van de foto’s.

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: