WAT WAT was dat?

Leestijd: 2 minuten

De meeste mensen houden goede ervaringen over aan hun stage, maar wie kan zeggen dat die stageplek hen en hun werk dan ook nog een week lang in de kijker zet? Wel, ikke dus! Een tijdje geleden lanceerde WAT WAT de WAT WAT stories, waarin ze iedere maand een jongere aan het woord laten, en ik had de eer om de spits af te bijten. Mocht je dat gemist hebben – ik betwijfel het, maar toch – heb ik speciaal voor jou een overzicht gemaakt van wat je zeker gezien moet hebben.

Maandag

WAT WAT had de week niet mooier kunnen aftrappen dan met dit interview, opgenomen in de studio where the magic happens. Natuurlijk vertelde ik waar ik het idee voor Chair Chaude heb gehaald en wat die naam nu in godsnaam betekent, maar ik smeet er nog een persoonlijke getuigenis tussendoor: wat heeft het project al betekend voor mij, en hoe zit het eigenlijk met mijn lichaamsbeeld? En om het helemaal af te maken, krijg je nog exclusieve beelden van de Blind Body Positive Protest in Leuven te zien!


Dinsdag

De volgende dag stonden mijn modellen in de kijker. Omdat een beeld nog altijd meer zegt dan duizend woorden, deelde WAT WAT een selectie van de prachtige plaatjes die ik de afgelopen twee jaar heb kunnen schieten. En over schieten gesproken: die foto’s bleken een schot in de roos, want meer dan honderd nieuwe volgers vonden die week hun weg naar Chair Chaude. Als je dit aan het lezen bent: hartelijk welkom! ❤


Woensdag

Niet dat ik als blogger annex fotograaf plots gebombardeerd ben tot body positive expert – mijn activistische status is ondertussen onder het stof geraakt, en mag daar wat mij betreft nog even blijven liggen – maar de afgelopen twee jaar heb ik vooral veel geluisterd, gelezen en geleerd. Of ik dan nog een paar tips heb om jezelf liever te leren zien? Vanzelfsprekend! Deelnemen aan Chair Chaude had eigenlijk ook wel in dat lijstje gekund…


Donderdag

Donderdag was het dan weer aan mij: in een toffe Q&A beantwoordde ik allerlei vragen over uiteenlopende onderwerpen zoals Chair Chaude, body positivity en fotografie. De vraag die daarbij het vaakst naar voren kwam? Hoe je lid kan worden van die coole #chairchaudecrew. En het antwoord is belachelijk eenvoudig: ie-der-een is welkom (maar minderjarigen hebben wel even toestemming nodig van hun ouders). Benieuwd naar de andere Q&A’s? Check dan de highlights van WAT WAT of Chair Chaude!


Vrijdag

Is er een betere manier om terug te blikken op een week vol publiciteit dan door vooruit te blikken naar mijn ideale toekomst? Ik dacht het ook niet. Wanneer de mannen van WAT WAT me vroegen wat mijn grootste wens was, barstte het vuur in me los, en dat is te merken aan mijn (lichaams)taal. Sorry, not sorry! En als ik zo vrij mag zijn: wat is jouw grootste wens?

Liefs, Kilien

Ben je fan van de blogposts op Keeping Up With Kilien of de foto’s op Chair Chaude? Wat een compliment! Misschien wil je dan wel op de hoogte blijven van mijn werk, of het zelfs ondersteunen door me op een koffietje te trakteren? Zo kan ik gratis content blijven maken voor jou!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s