GIVEAWAY | Win een prachtige print op A3-formaat!

Leestijd: 1 minuut

De afgelopen twee jaar heb ik met Chair Chaude al best wat mijlpalen in de grond mogen slagen, en de volgende ligt in het verschiet: we zijn op Instagram nog maar enkele volgers verwijderd van de duizendste! Hoewel duizend volgers op twee jaar tijd voor sommigen niet overdonderend veel lijkt, zullen anderen beamen dat kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Ik stampte het project uit de grond met het idee dat het al de moeite waard was als één persoon er ook maar iets aan had, maar twee jaar later zijn dat bijna vijftig modellen en dus ook bijna duizend volgers geworden. Daarom – en ook omdat we de tweede verjaardag van Chair Chaude nooit hebben kunnen vieren – feesten we nu dubbel zo hard.

En omdat cadeautjes uitdelen misschien nog leuker is dan cadeautjes in ontvangst nemen, zette ik een giveaway op touw. In de aanbieding? Een prachtig print van Alyssia op A3-formaat! Gewoon, om je eraan te herinneren dat je lief voor je lijf mag zijn, iedere keer dat je voorbij deze poster loopt.

Wil jij hem binnenkort bij jou thuis kunnen ophangen? Check dan snel de Instagrampost hieronder. Deelnemen is poepsimpel, de kans dat je wint heel groot, en de winnaar – of misschien wel winnaarsss? – worden bekendgemaakt wanneer het account kan afkloppen op duizend volgers.

Maar ook als je jezelf wilt verzekeren van een echte Chair Chaude-print, hoef je niet lang meer op je honger te blijven zitten: binnenkort opent de Chair Chaude-webshop de deuren! Wil je exclusieve toegang (lees: eerste keuze in de beperkte oplage aan prints) én een mooie korting bij het shoppen? Schrijf je dan nu hieronder in op de nieuwsbrief!

Liefs, Kilien

Ben je fan van de blogposts op Keeping Up With Kilien of de foto’s op Chair Chaude? Wat een compliment! Misschien wil je dan wel op de hoogte blijven van mijn werk, of het zelfs ondersteunen door me op een koffietje te trakteren? Zo kan ik gratis content blijven maken voor jou!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: