Een job rijker, maar tijd kwijt

Leestijd: 2 minuten

Dat het tij tegenwoordig wel heel snel kan keren, daar ben ik vandaag het levende bewijs van. Waar ik nog geen week geleden een blogbericht postte over mijn leven als blogger zonder baan, ondertekende ik daarnet mijn contract bij de Europese Commissie. Je leest het goed: ik ben vanaf nu de Junior Online Community Manager van de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in België!

Een mondvol, ik weet het. Waar het concreet op neerkomt, is dat ik vanaf volgende week de sociale media van de Vertegenwoordiging voor mijn rekening neem. Alles wat ik in huis heb – van Nederlands tot Frans, van tekst tot beeld – zal ik inzetten om mensen op de hoogte te houden van wat de Europese Commissie nu eigenlijk doet, en belangrijker nog, welke impact dat heeft op ons dagelijks leven.

Nog 1 week, 7 dagen of 168 uur om te doen waar ik de komende periode geen tijd meer voor zal hebben.

En dat het potverdorie allemaal heel snel is gegaan, want mijn sollicitatiegesprek was dinsdag pas. Op een paar dagen tijd heb ik dus een gesprek gehad, een opdracht gemaakt en verschillende documenten ondertekend om te staan waar ik nu sta: op de drempel naar mijn grotemensenleven. De juiste kansen komen op het juiste moment op je pad, remember? Nu nog een weekje vakantie, en dan is de speeltijd definitief voorbij.

Zodra je dat beseft, sijpelt ook het besef door dat je er nog moet uithalen wat erin zit. Nog 1 week, 7 dagen of 168 uur om te doen waar ik de komende periode geen tijd meer voor zal hebben. No pressure! Met een virtuele koffiedate, een shoot voor Chair Chaude en (alweer) een weekendje naar de zee op de planning sta ik er goed voor, maar het kan natuurlijk altijd nog nét iets beter.

Drie posts per week produceren? Dat zal plots een pak moeilijker worden.

Daarom reserveer ik één van de komende dagen om het onderste uit de content-kan te halen. Want met een werkweek van veertig uur en weekends die voor mijn lief gereserveerd zijn, zal er – zeker de eerstvolgende weken – niet veel tijd overblijven om zo fanatiek te bloggen als de afgelopen maanden. Drie posts per week produceren? Dat zal plots een pak moeilijker worden.

Dus als je dit leest, wil ik je niet alleen laten weten dat je je ogen open moet houden voor nieuwe kansen, maar ook en vooral dat je de komende weken waarschijnlijk wat minder van me zult horen. Of dat een vloek of een zegen is, laat ik volledig aan jou over. 😉 Loop zeker nog niet te ver weg, want er staan nog een paar conceptjes klaar. En laat intussen gerust eens iets van je horen, he!

Liefs, Kilien

Ben je fan van de blogposts op Keeping Up With Kilien of de foto’s op Chair Chaude? Wat een compliment! Misschien wil je dan wel op de hoogte blijven van mijn werk, of het zelfs ondersteunen door me op een koffietje te trakteren? Zo kan ik gratis content blijven maken voor jou!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

2 gedachten over “Een job rijker, maar tijd kwijt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s