Een kijkje in het Keeping Up With Kilien-kantoor

Leestijd: 2 minuten

Ik heb dan misschien wel een nieuwe job, maar van mijn nieuwe collega’s zal ik de komende tijd niet veel zien, nu thuiswerk weer de boventoon zal gaan voeren – niet dat ik het erg vind om van thuis uit te werken, met mijn mama als collega en mijn twee golden retrievers als office dogs. Maar omdat ik nu veertig uur per week achter een bureau doorbreng, besloot ik dat het de moeite was om die bureauruimte ook meteen goed in te richten. Welkom in mijn kantoor! 😉

Wat ben ik in de eerste plaats dankbaar dat ik tout court de ruimte heb om ergens een home office in te richten, zodat ik niet iedere avond mijn spullen van de keukentafel naar de kast moet verhuizen. Maar omdat mijn bureau wel in mijn slaapkamer staat, en ik de grens tussen in- en ontspanning toch wat wil bewaken, koos ik voor mijn home office voor neutrale kleuren zoals wit, beige en zwart.

Plaid – 9,99 euro bij Ikea

Al willen zo’n koele kleuren natuurlijk nog niet zeggen dat ik het ook koud moet hebben! Mijn collega’s zouden misschien nogal ogen trekken als ik in een plaid – of zoals wij het zeggen: een seuzeke – gewikkeld aan mijn computer zou verschijnen, maar thuis kijkt niemand gek op. Die plaid ligt netjes gedrapeerd over de nieuwe bureaustoel die we onlangs aanschaften, zodat ik toch ietwat ergonomisch kan werken.

Waterkan – 1 euro bij Ikea
Glas met patroon – 5,99 bij Ikea
Laptopsteun – 3,99 euro bij Ikea

Je zal me trouwens zelden aan het werk zien zonder dat er ergens water binnen handbereik is. Niet alleen om mezelf gehydrateerd en dus helder te houden, maar ook om ervoor te zorgen dat ik af en toe de benen eens strek; om mijn waterkan te vullen of mijn blaas te legen, bijvoorbeeld. Een laptopsteun zorgt er dan weer voor dat mijn scherm wat hoger staat (goed voor de nek) en mijn toetsenbord wat schuiner (goed voor de polsen).

Natuurlijk moet een home office niet alleen functioneel, maar ook fijn zijn. Enter de kamerplantjes en -muziek! De schaduwplanten die mijn bureau sieren zijn Mo de mozaïekplant, Martha de maranta en Cory de cordyline. Wist je trouwens dat planten in de werkomgeving je productiever zouden maken? En anders de juiste playlist wel! De Sonos Play 3 die je hier ziet is niet meer beschikbaar, maar de Play 1 en Play 5 nog wel.

Houten zakdoekendoos – 2,99 euro bij Action
Houten opbergdoos – 2,49 euro bij Action

Ook papieren zakdoekjes heb ik steeds bij de hand. Niet alleen om mijn neus te snuiten, maar ook om alle vlekken of kruimels op te vegen – ik kan nogal een smospot zijn. Vlak daarnaast liggen de spullen die ik dagelijks nodig heb, zoals mijn bullet journal, pennenzak of opladers, maar die ik niet in het zicht wil laten rondslingeren. Met dozen zoals deze kan ik mijn beschikbare opbergruimte maximaal benutten, zonder dat mijn lades er rommelig uitzien.

Geurstokjes – 13,50 euro bij Rituals

En omdat het nóg aangenamer werken is in een ruimte die goed geurt, schafte ik geurstokjes van de relax-lijn van Rituals aan. Dat het groene flesje perfect past bij al mijn kamerplanten, is natuurlijk mooi meegenomen, daar dat je aparte navullingen kunt kopen, is dat eveneens. Kan je geloven dat ik op den duur met plezier achter mijn bureau kruip?

Liefs, Kilien

Ben je fan van de blogposts op Keeping Up With Kilien of de foto’s op Chair Chaude? Wat een compliment! Misschien wil je dan wel op de hoogte blijven van mijn werk, of het zelfs ondersteunen door me op een koffietje te trakteren? Zo kan ik gratis content blijven maken voor jou!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s