Januari 2021 in foto’s

Leestijd: 2 minuten

Als fotograaf weet ik natuurlijk als geen ander dat een beeld vaak meer zegt dan duizend woorden. Ik kan je dan wel vertellen dat ik mijn nieuwe lievelingswinkel heb ontdekt, aan toffe projecten werk of prachtige wandelingen heb gemaakt, maar het is toch veel leuker om je al die dingen gewoon te tonen?

Ik kocht droogbloemen

Zie je die roze vaasjes op onze kast staan? Ik vind al maanden dat daar bloemetjes in moesten, dus trok ik naar Leuven om droogbloemen te kopen als verrassing voor ons mama. Ik ging langs bij Mirte in de Mechelsestraat – lievelingsstraat van Leuven – en daar wisten ze te vertellen dat ze een nieuwe zaak hebben geopend met alleen maar droogbloemen: Drogue in de Pensstraat – lievelingswinkel van Leuven – en I’M OBSESSED. Mag ik alsjeblieft in die winkel gaan wonen???

Ik ging aan het werk

Ja jongens, het merendeel van mijn tijd ben ik gewoon aan het werk als junior community manager bij EU4BE: meestal van thuis – en ik moet toegeven dat dat thuiswerken me best goed bevalt – maar af en toe trek ik nog eens naar ons kantoor in het hartje van de Europese Wijk in Brussel. Zo zelden is dat, dat ik er een foto van moest maken. En wat Ben daar met dat whiteboard loopt te zwieren? Daar kan ik nog niet veel over verklappen

Ik ging wandelen – (te) veel wandelen

Meer dan vijftig kilometer op twee weken tijd bleek iets te veel van het goede te zijn, want ik lig al een paar weken met mijn pootjes omhoog – letterlijk en figuurlijk – door de gigantische blaren die ik eraan overhield. Mag ik je één tip meegeven? Als je blaren krijgt, gun die dan de tijd om volledig te genezen, zodat je blaren geen blaren krijgen. Ik spreek uit ervaring wanneer ik zeg dat dat écht niet fraai is…

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: