Februari 2021 in foto’s

Leestijd: 4 minuten

Hoewel februari toch een paar dagen korter was dan januari, heb ik mijn tijd zo te zien toch een pak beter benut. Van mijn verjaardag vieren in een boomhut tot mijn eigen slaapkamer herinrichten: de lentekriebels zijn deze maand toch de rode draad geweest. Laat me gerust weten in de comments hoe jij februari beleefd hebt!

Ik vierde mijn verjaardag in een boomhut

Meer dan een jaar na datum zijn Ben en ik eindelijk in Hemelgem geraakt, want die overnachting kregen we eigenlijk cadeau van mijn ouders voor Kerstmis 2019. Toen we ons verblijf daar wilden plannen, trof een of andere pandemie de wereld, en was er van tripjes – zelfs in eigen land – plots nog maar weinig sprake. Ook het feit dat de agenda van de B&B steeds maanden op voorhand volzit, hielp daar niet aan mee. Een uitgebreider verslag over ons avontuur in de boomhut vind je hier!

Welke is de beste plek waar jij ooit overnacht hebt?

Ik voltooide The Reset en de dankbaarheidschallenge van House of Deeprelax

Me helemaal aan de vooropgestelde planning houden is misschien niet gelukt, maar wat ben ik blij dat ik deze twee challenges van House of Deeprelax (als je hier al langer bent, zou die naam geen vreemde voor je mogen zijn) heb voltooid! Toen ik er bijna twee maanden later op terugblikte, besefte ik dat ik op korte tijd weer heel veel had bijgeleerd.

Zoveel zelfs, dat het zonde zou zijn als het hierbij zou ophouden. Daarom ontwierp ik mijn eigen challenge! Twintig meditatiesessies, met een hoop bijhorende vragen waar jij misschien ook weleens bij stil wilt staan? Geef me gerust een seintje als je wilt dat ik je mijn planning en/of reflectievragen doorstuur. Misschien giet ik die binnenkort ook wel in een blogpost. 😉

Waar ben jij dankbaar voor?

Ik ging 2,5 uur alleen wandelen

Oké, dat klinkt misschien niet zo spectaculair, maar voor iemand als ik – die vroeger de Bondgenotenlaan in Leuven nog niet kon aflopen zonder even iemand te telefoneren – was het een hele uitdaging om zolang met mezelf alleen op stap te zijn. En na enkele kilometers werd het wel duidelijk dat mijn doorzettingsvermogen serieus op de proef gesteld zou worden…

Schoenen waarin je het water voelt klotsen bij elke stap die je zet; uitzichtloze velden waar je helemaal niets hebt om je gedachten af te leiden; een paar uur moeten slapen om je hersenen weer even te laten ontdooien: dit was bepaald geen walk in the park. Maar ik leerde wel dat mijn doorzettingsvermogen een groot vaatje is om uit te tappen, en dat is iets waar ik mezelf aan wil herinneren wanneer ik de volgende keer voor een grote uitdaging sta.

Zou alleen gaan wandelen iets voor jou zijn?

Ik verhuisde mijn home office naar buiten

Mijn kantoor in Brussel heb ik de laatste maanden maar weinig gezien, dus begin ik zo stilaan met mijn eigen bureaustoel vergroeid te raken. Cue de eerste zonnestralen, en ik verhuisde mijn boeltje naar buiten. Met de nodige documenten gedownload kon ik ook offline aan de slag, en ik moet toegeven dat die contentcreatie eens zo vlot ging met de zon op mijn snoet en de vogeltjes op de achtergrond. Ook mijn office dogs passeerden regelmatig de revue!

Ben jij aan het telewerken?

Ik richtte mijn kamer opnieuw in

Mijn vriendinnen bewezen met mijn verjaardag nog maar eens hoe goed ze me kennen, want de prachtige cadeaus die ik van hen kreeg, kregen een prominent plekje in mijn slaapkamer. Ik overdrijf niet wanneer ik zeg dat ik mijn hele slaapkamer opnieuw heb ingericht, omdat ik op zoek wilde gaan naar de plaats waar de cadeautjes het best tot hun recht kwamen. Zelf inspiratie opdoen? Dat kan hier:

En wat die rare, bruine bol in dat glas daar doet? Da’s de avocadopit die ik tot een plantje wil laten uitgroeien. Ook daar verschijnt binnenkort misschien wel een blogpost over!

Welk is jouw favoriete plekje in huis?

Ik hield – alweer – grote kuis

Het was nog maar van in september geleden dat ik mijn hele kamer overhoophaalde en een kofferbak vol bruikbare spullen naar de kringloopwinkel bracht, en toch besloot ik om dat op een vrijdagavond om halftien gewoon nog een keer te doen. Mijn plannen om te gaan samenwonen met mijn vriend worden steeds een beetje concreter, en hoe minder spullen ik in een verhuiswagen moet laden, hoe makkelijker het wordt.

Toegegeven, ik was er eventjes niet goed van toen ik zag dat ik alwéér zoveel spullen kon weggeven of weggooien, maar intussen was het bijna middernacht, misschien had dat er ook wel mee te maken dat ik nogal overweldigd was. Sowieso koop ik weinig nieuwe spullen, omdat ik telkens twee keer nadenk over wat ik écht nodig heb. Maar na deze grote opruim ga ik daar misschien wel drie keer over nadenken!

Ruim jij regelmatig het hele huis op?

Bonuspunten voor wie hier mijn sexy sloefen had gespot!

Ik kookte live op Instagram

Dat de Europese actualiteit niet altijd saai en stijf hoeft te zijn, dat bewezen mijn collega Isa en ik deze maand door live op Instagram te koken. En ik moet zeggen dat dat een aangename afwisseling was! Er werd een nieuwe campagne gelanceerd om mensen aan te sporen vaker duurzame en lokale vis te eten, en daarvoor werkten we samen met een Belgische sterrenchef die een recept met vis bedacht.

En hoe kan je die campagne beter aan de man brengen dan door het recept gewoon zelf uit te proberen? Het leukste vond ik nog dat ik op woensdagmiddag naar de markt kon om daar mijn boodschappen te gaan halen, want ik vind het heerlijk om – als de bomma die ik ben – over de markt te slenteren. Daar werd ik er nog maar eens aan de voordelen van lokaal kopen herinnerd:

  • Je kan vragen stellen aan mensen met verstand van zaken
  • Je kan precies de hoeveelheden kopen die je nodig hebt
  • Het is makkelijk om verpakkingsvrij te winkelen

Ga jij vaak naar de markt?

Liefs, Kilien

Ben je fan van de blogposts op Keeping Up With Kilien of de foto’s op Chair Chaude? Wat een compliment! Misschien wil je dan wel op de hoogte blijven van mijn werk, of het zelfs ondersteunen door me op een koffietje te trakteren? Zo kan ik gratis content blijven maken voor jou!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: