Maart 2021 in foto’s

Leestijd: 2 minuten

Kan je je voorstellen dat het intussen meer dan een jaar geleden is dat ons land collectief in lockdown ging? Ongetwijfeld een ingrijpende periode waarin ik – iemand die niet ziek werd of z’n baan verloor, om maar een paar voorbeelden te noemen – van heel wat leed gespaard bleef. Maar zo te horen ben ik niet de enige die aan het afgelopen jaar enkele goede gewoontes heeft overgehouden

Ik sloeg aan het stekken

Mijn Aloë Vera en Kalanchoë, die na een reddingsoperatie in het najaar misgroeid waren, werden in kleine stukken gekapt. Mijn bananenplant beviel van enkele schattige bananenbaby’s. Mijn lidcactus, die tijdens het afstoffen een tak liet vallen, werd netjes in de potgrond gestoken. Mijn graslelie werd op water gezet, en de wortels die uit die stekjes groeien doen de naam ‘spinnenplant’ alle eer aan. En voor het eerst ontkiemde ik een avocadopitHoe ik dat deed, lees je binnenkort!

MEER INSPIRATIE? Een doos vol kamerpl(ez)antjes

Ben jij ook een echte plant parent?

Ik genoot van de eerste echte zonnestralen

Nu ik niet langer aan de medicatie zit en dus niet meer bang hoef te zijn voor de zon, breng ik mijn tijd het liefst zoveel mogelijk buiten door. Al lezend, al wandelend of al werkend als het moet. Wat me tegenwoordig enorm deugd kan doen, is om hier in de buurt een beetje rond te wandelen met een podcast door de koptelefoon – al staat die natuurlijk niet te luid, want het moet een beetje verkeersveilig blijven. Currently loving: Bedrock Talks!

MEER INSPIRATIE? Roaccut-aanrader? Pilletjes tegen de puistjes

Ben jij een zonneklopper?

Ik wandelde vlijtig verder

De knooppuntwandelingen zijn misschien wat onder het stof geraakt, maar ook de afgelopen maand heb ik genoeg kilometers in de benen met een powervrouwenwandeling hier of een rondje door de wijk daar. Ondertussen is wandelen ook uitgegroeid tot mijn favoriete excuus om op een coronaproof manier af te spreken en bij te praten met vriendinnen. Ik ben nu al aan het aftellen naar mijn volgende date!

MEER INSPIRATIE? Wandelingen

Ga jij nog veel wandelen?

Ik investeerde nóg meer tijd in selfcare

Toen ik begon te werken, dacht ik dat ik pas in het weekend tijd zou hebben om voor mezelf te zorgen. Maar slapen en werken daargelaten blijven er eigenlijk heel wat uren in een dag over, en die vul ik nu bijzonder bewust in: yoga om mijn dag te beginnen, wandelen om ‘m te breken en mediteren om ‘m rustig af te sluiten. Meng je die ingrediënten met de nodige portie zelfreflectie, dan kom je tot een ijzersterke verbinding met je eigen intuïtie. Niet getreurd, ook die reflectievragen komen er spoedig aan!

MEER INSPIRATIE? Een ode aan mijn kleine gelukjes

Reflecteer jij regelmatig?

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: