April 2021 in foto’s

Leestijd: 2 minuten

Toegegeven: het was de afgelopen weken heel hectisch op het werk, waardoor mijn energiepeil even hard schommelde als de aprilse grillen. Eens zo belangrijk dus om net die dingen te gaan doen waar ik energie van krijg, en als ik zo eens terugblik op de afgelopen maand, dan is het duidelijk welke die dingen zijn: mijn handen eens goed vuil maken en gloednieuwe content blijven creëren.

Ik haalde mijn camera nog eens boven

Enkele weken geleden verklapte ik al dat Chair Chaude achter de schermen allerminst een stille dood aan het sterven is, en dat wil ik bij dezen bewijzen ook. Afgelopen maand kreeg ik de kans om een zaakvoerster te helpen met haar rebranding, en wie beter om vrouwen in lingerie te fotograferen dan ik?

Voorlopig dus geen zwart-witfoto’s van groepsshoots in de studio, maar wel fleurige en fruitige beelden van vrouwen in een Limburgse lingeriezaak. Het wordt iets helemaal anders dan je van me gewoon bent, maar één constante blijft: prachtige vrouwen op beeld vereeuwigd, precies zoals ze zijn. Benieuwd naar de beelden? Hou dan zeker de Instagrampagina van @chair.chaude in de gaten!

Kan je niet wachten? Check dan de beelden hier, hier en hier eens.

Ik ging in de moestuin aan de slag

De tientallen kamerplantjes op mijn slaapkamer bleken niet meer te volstaan om mijn groene vingers op te botvieren, dus trok ik de afgelopen weken met mijn vader de moestuin in. De serre kreeg een grondige opknapbeurt na er een jaar verwaarloosd bij te hebben gestaan, de moestuin (met bloemen, groenten- én kruidenperk) timmerden we zelf in elkaar, en binnen lieten we zaden ontkiemen in zelfgevouwen zaaibakjes.

Een tip voor alle tuiniers onder ons: wanneer je nog zaden hebt liggen van vorig jaar, of zelfs wanneer je zaden uit keukenrestjes kon recupereren, kan je eenvoudig testen welke van die zaden ‘levensvatbaar’ zijn door ze in een glas water te gooien. De slechte zaadjes komen bovendrijven, de goede zinken naar de bodem.

Heb jij groene vingers?

Ik probeerde nieuwe ontbijtrecepten uit

Fan van hun producten was ik al, maar nu heb ik ook de website van Dille & Kamille ontdekt. Wat begon als een prachtige Instagrampost van één van hun recepten voor quiche, leidde tot mezelf urenlang verliezen in hun inspirerende blogposts. Daar stootte ik op twee ontbijtrecepten die ik als ontbijtlover weleens moest proberen: zelfgemaakte peperkoek en poepsimpele havermoutpannenkoekjes.

De peperkoek ziet er natuurlijk niet zo spectaculair uit zonder parelsuiker, maar die hadden we niet in huis. En de pannenkoekjes zijn nog sneller klaar wanneer je ’s avonds alle droge ingedriënten al afweegt en samenvoegt. Het enige minpuntje is dat deze ontbijtjes door de eieren die erin zitten niet vegan zijn.

Welk is jouw favoriete ontbijtrecept?

Ik ging backstage in de Berlaymont

Als je voor de Europese Commissie werkt, kan je hier en daar wel een graantje meepikken. Zo namen we deze maand – ter gelegenheid van Europadag op 9 mei – een video op in de Berlaymont, het gebouw waar de Europese Commissie zetelt. Met de jarenlange ervaring en de uitgebreide contacten van mijn collega’s kregen we de security zo ver om ons toegang te verschaffen tot élke ruimte die we maar wilden betreden.

Zo gebeurde het dat ik samen met mijn collega’s, die al tientallen jaren voor de Commissie werken, al na zeven maanden op het dak van de Berlaymont belandde! En als er één plek is waar de stress (die je kreeg toen je met een auto vol opnamemateriaal door het centrum van Brussel moest rijden) van je afglijdt, dan is het wel daar.

Welke is de meest exclusieve plek waar jij ooit kwam?

Liefs, Kilien

Ben je fan van de blogposts op Keeping Up With Kilien of de foto’s op Chair Chaude? Wat een compliment! Misschien wil je dan wel op de hoogte blijven van mijn werk, of het zelfs ondersteunen door me op een koffietje te trakteren? Zo kan ik gratis content blijven maken voor jou!

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: