Leer jezelf beter kennen in 20 vragen

Leestijd: 1 minuut

Wie Keeping Up With Kilien al langer volgt, weet dat reflecteren een vast onderdeel van mijn dagelijkse routine is. Veel heb je daar niet voor nodig: een pen, papier, en je bent vertrokken. En aangezien ik het ene dagboek na het andere volschrijf, heb ik altijd een excuus om nieuwe notitieboeken aan te schaffen. Wil jij ook beginnen met journallen, of je er juist in verdiepen? Met deze ‘journalling prompts’ help ik je op weg.

Persoonlijkheid

 • Ben ik introvert of extravert?
 • Volg ik mijn hart of mijn hoofd?
 • Waar heb ik complexen over?
 • Wat zijn mijn beste eigenschappen?
 • Wat zijn mijn slechtste eigenschappen?
 • Welke eigenschap zou ik graag willen hebben?

Gedrag

 • Hoe merk ik dat ik te veel stress heb?
 • Hoe neem ik beslissingen?
 • Waar kan ik echt trots op zijn?
 • Welke levensles zou ik mezelf willen meegeven?

Relaties

 • Ben ik jaloers op iets of iemand?
 • Hoe wil ik mezelf laten omringen?
 • Met wat voor personen kan ik moeilijk omgaan?
 • Waar of bij wie voel ik me veilig?
 • Wat betekent vriendschap voor mij?

Zelfzorg

 • Hoe kan ik met frustraties omgaan?
 • Hoe ziet mijn ideale ochtend eruit?
 • Wat geeft en kost mij energie?
 • Wat betekent self care voor mij?

Heb je hiermee iets bijgeleerd over jezelf, of heb je jezelf nog andere vragen gesteld? Laat het me dan zeker weten in de comments.

Gepubliceerd door Keeping Up With Kilien

Met mijn krullenkop in de wolken en mijn camera in de hand, probeer ik niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken. Op deze blog neem ik je mee op een tocht die zal gaan over lifestyle, reizen, fotografie en alle andere dingen die belangrijk zijn voor mij. Een tocht met hoogte- en dieptepunten, die ik met allebei een stevige dosis eerlijkheid zal neerpennen.

2 gedachten over “Leer jezelf beter kennen in 20 vragen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s