Over mij

AAN ALLEN DIE GEKOMEN ZIJN: PROFICIAT. AAN ALLEN DIE NIET GEKOMEN ZIJN…

… jullie missen wat, hoor! Keeping Up With Kilien is immers meer dan een blog: het is een platform waarop taboes worden doorbroken, gevoelige onderwerpen worden aangekaart en handige tips and tricks worden uitgewisseld. Ja, je hoort het goed, “gewisseld”, want deze blog is niet van mij alleen – hij is evenzeer van jou!

Want zelfs als je geen (niet zo) beginnend fotograaf bent die op zoek is naar inspiratie voor die volgende shoot, zelfs als je geen (niet zo) jongvolwassene bent die op zoek is naar verhalen over mental health, body positivity en social activism van een lotgenoot, kan je je hier naar hartenlust laten inspireren.

Inderdaad, iedere week laat ik een reeks posts op je los die zullen gaan over fotografie, lifestyle en reizen. Openhartige dagboekfragmenten of concrete plannen van aanpak: je vindt het hier allemaal.

Hoe verscheiden de onderwerpen ook mogen zijn, één constante zal je in elke post terugvinden: een gigantische dosis eerlijkheid. Niet alleen de mooie, maar ook de lelijke (en soms de heel erg lelijke) kant van de werkelijkheid krijgt op Keeping Up With Kilien z’n plaats – want dat is wat mijn verhalen zo relatable maakt.

Maar daar stopt het niet: naast een blog is deze website ook een portfolio, zodat je in één oogopslag mijn publicaties of mijn projecten zoals Chair Chaude en The Blind Body Positive Protest terugvindt. Alles om het jou gemakkelijker te maken!

Ik ben een master in de Journalistiek met zes jaar ervaring als fotografe en 22 jaar ervaring als mens. In die tijd heb ik mezelf aangeleerd hoe ik goede foto’s moet maken, heb ik best al wat van de wereld gezien én heb ik mijn stem gevonden. Hoe ik dat heb gedaan, dat kom je dus te weten op Keeping Up With Kilien!

Let’s stay in touch!

Omdat eenrichtingsverkeer ook maar saai is.

%d bloggers liken dit: