Over mij

Mijn passie voor talen, die gaat terug tot in de lagere school. De lessen Spaans die ik daar volgde, leidden uiteindelijk tot een bachelor in de Toegepaste Taalkunde voor Frans en Spaans. Mijn Erasmusuitwisseling naar Frankrijk en mijn job bij de Europese Commissie brengen me iedere dag een stapje dichter bij mijn grote droom om perfect meertalig te zijn.

De master Journalistiek die ik er tegenaan heb geplakt, was de perfecte opleiding om de praktijkervaring die ik intussen op drie verschillende redacties had opgedaan, te vervolledigen. Tussen de verschillende keuzevakken heb ik niet lang getwijfeld: ik ging resoluut voor human interest, omdat verhalen vertellen mijn allergrootste passie is.

Dat ik me enkele jaren geleden in fotografie begon te verdiepen, kwam dan ook voor niemand als een verrassing. Als autodidact omschrijf ik mijn stijl het liefst als ‘intuïtief’, en het duurde dan ook niet lang voor ik mijn genre had gevonden: portretfotografie. En omdat ik er maar geen genoeg van kon krijgen om mensen op beeld vast te leggen zoals ik ze leerde kennen, stampte ik het body positive project ‘Chair Chaude’ uit de grond.

Kortom: met mijn ervaringen van de afgelopen jaren ben ik de geknipte persoon om jouw verhaal te vertellen – of dat nu in tekst, in beeld of in een combinatie van die twee is.